X

OVER MIJ

OVER MIJ

X

CONTACT

CONTACT

X

TEUGELS

TEUGELS

logo Linda Dorland: instructeur, trainer en bitfitter

X

INSTRUCTIE

INSTRUCTIE

X

BITPASSEN

BITPASSEN

X

HOOFDSTELLEN

HOOFDSTELLEN

INSTRUCTIE

 

Iedereen kan bij mij terecht. Het geeft niet welk niveau je rijdt als je maar graag wilt leren. Paardrijden is moeilijk en vergt doorzettingsvermogen, inzet en een vleugje zelfkennis. Ik ben geen instructeur die alleen een proefje wil oefenen. Ik wil met mijn leerlingen naar de kern van het probleem. We gaan samen werken aan een fijn paard, dat de ruiter een goed gevoel geeft, gehoorzaam is aan de hulpen en het werk met plezier doet. En dan komen de successen en de lintjes vanzelf.

 

Training

Training is meer dan alleen erop zitten. We willen een braaf paard dat vertrouwen heeft in jou als begeleider, aan de hand niet over je heen walst en makkelijk de trailer in gaat.

Ook  de conditie van het paard is belangrijk.  “Hij was de 2e proef leeg”, is heel herkenbaar.  Nadenken over een trainingsschema kan al veel helpen. Hoe werk ik naar een wedstrijd toe?

Werken aan de longe maakt ook deel uit van een goede training. Vergeet jezelf niet mee te nemen in de training; zowel fysiek als mentaal.

 

 

ADVIES EN BEGELEIDING

 

Zit je met een vraag, wil je een keer advies van iemand anders dan je eigen instructeur. Of ga je een paard kopen en weet je niet zo goed wat bij je past.

Ik ben van vele markten thuis en wil je graag helpen. Wil je weten hoe ik jou kan helpen? Neem dan contact met me op.

 

 

X

HOME

HOME

 

houten achtergrond stal website Linda Dorland: instructeur, trainer en bitfitter
houten achtergrond stal website Linda Dorland: instructeur, trainer en bitfitter