X

OVER MIJ

OVER MIJ

X

CONTACT

CONTACT

X

TEUGELS

TEUGELS

logo Linda Dorland: instructeur, trainer en bitfitter

X

INSTRUCTIE

INSTRUCTIE

X

BITPASSEN

BITPASSEN

X

HOOFDSTELLEN

HOOFDSTELLEN

ANATOMISCHE HOOFDSTELLEN OP MAAT

 

Een nieuwe kijk op hoofdstellen; het anatomische hoofdstel dat kan worden aangepast aan het paard en volledig naar eigen smaak kan worden samengesteld.

 

Optimale pasvorm

De hoofdstellen zijn passend te maken naar de vorm van het hoofd en ze zijn gemaakt van hoge kwaliteit zacht leer. De verschillende kopstukken zijn uitgesneden achter de oren voor een optimale pasvorm en daarnaast bestaan ze uit één stuk, dus er zijn geen losse riempjes of gespen achter de oren.

De bakstukken van het bit, de neus- en de keelriem zijn aan beide kanten verstelbaar, waardoor het altijd symmetrisch te maken is en de drukverdeling gelijkmatig blijft.

De diverse neusriem zijn allemaal uitgesneden bij de bitringen, om meer ruimte te creëren bij het bit en de wangen van het paard.

En de fraaie frontriemen zijn verkrijgbaar in verschillende maten, afhankelijk van de breedte van het hoofd van je paard.

 

Mooi en comfortabel

De optimale pasvormen maakt de hoofdstellen comfortabel in gebruik en een lust voor het oog. Rond of plat, lak of wit onderlegd, met verschillende maten en kleuren steentjes; het kan allemaal.

 

Meer info:

Wil je meer informatie of een afspraak maken? Vul dan het contactformulier in of bel mij rechtstreeks op 06-43013525.

 

 

X

HOME

HOME

 

LINKS

LINKS

houten achtergrond stal website Linda Dorland: instructeur, trainer en bitfitter
houten achtergrond stal website Linda Dorland: instructeur, trainer en bitfitter